среда

Професійний успіх



Як  зробити  успішну  карєру ?

Друзі, якщо у вас запитати, хто такий успішний чоловік? Багато хто з вас відповідять: успішна людина-це той, хто вміє спілкуватися з оточуючими людьми. А якщо запитати, а хто такий багатий чоловік? Багатий-це успішна людина, що вміє робити гроші. Але як же стати багатим і успішним одночасно? Та все дуже просто, потрібно зробити успішну кар'єру. Ось про це друзі мені б хотілося з вами сьогодні поговорити. 

Всіх людей, з точки зору кар'єри, можна розділити на дві групи: 1-це ті, хто знаходиться на гребені хвилі професійного успіху, і 2-це ті, кому постійно не щастить на роботі. Але чи завжди наш успіх на службі - це результат веління фортуни? Везіння не завжди є абсолютним козирем людини в плані кар'єри: рано чи пізно фортуна може відвернуться від нас і тоді вся наша кар'єра покотиться вниз по похилій. Тому, насамперед, варто усвідомити, що успішна кар'єра безпосередньо залежить від результату інтенсивної діяльності людини, набутих ним знань, умінь і, звичайно ж особистих якостей.

Друзі, не багато хто знає, якими якостями повинен володіти успішна людина. У цій статті я б хотів розглянути п'ять найважливіших якостей, потрібних для успішної кар'єри. Ну, а вирішувати вам дорогі читачі, потрібні вам ці якості для просування по кар'єрних сходах чи ні.
П'ять якостей успішної кар'єри:
1. Свою професію потрібно любити. Ми часто чуємо від інших людей, та й самі постійно повторюємо своїм друзям і близьким, що потрібно займатися улюбленою справою, робити те, що тобі найбільше до душі. Але чому то при виборі професії поступаємо навпаки. Шукаємо спеціальність, яка користується великим попитом на ринку праці з високою оплатою. Друзі мої, прошу вас запам'ятати одну прописну істину, що фізик не стане художником. Якщо ви в душі дизайнер, то й займайтеся дизайном. Втілюйте свої креативні ідеї в нових, цікавих проектах, а не лізьте в ту сферу діяльності, від якої ви занадто далекі. Займайтеся улюбленою справою, або всі ваші якості, такі необхідні для успішної кар'єри виявляться непотрібними в справі, до якої у вас не лежить душа.
2. Любов до праці. Велика кількість людей вважає, що якість виконаної роботи безпосередньо залежить від розміру оплати праці. Тому якщо платять мало, то можна і працювати «абияк» тобто «халтурити». Ось вам і друга якість успішної кар'єри - любите свою роботу незалежно від розміру заробітної плати. Саме так ви можете довести оточуючим, що ви професіонал у своїй справі і добитись бажаних результатів у своїй кар'єрі.
3. Професіоналізм. Досконало володіти своєю професією - це одна з основних обов'язкових умов вашої успішної кар'єри. Але професіоналізм приходить не відразу. Щоб стати успішним професіоналом потрібно постійно вдосконалювати свої навички, ділиться досвідом, більше практикуватися. В загальному, розвивайтеся самі і допомагайте іншим у облості вашої професійної діяльності якомога більше.
4. Креативне мислення. Не бійтеся пропонувати свої креативні ідеї і геніальні розробки вашому колективу. Будьте різносторонньою особистістю з нестандартним мисленням. Чим більше цікавих ідей ви запропонуєте, тим швидше помітять і оцінять ваш талант. Запам'ятайте, нерішучі, сором'язливі, образливі люди дуже слабко просуваються по кар'єрних сходах і ніколи не займають високих посад.
5. Вмійте вислуховувати критику в свою адресу. Немає межі досконалості - це стосується і кар'єрного росту. Ще одне важлива якість успішної кар'єри, вміння вдосконалювати себе, працювати над собою. Завжди уважно слухайте своїх більш досвідчених колег і не противитеся критиці з їх боку - так ви зможете проаналізувати свої здібності і виправити свої недоліки. Тим самим ви зможете піднятись ще на одну сходинку успіху у вашій кар'єрній драбині.

Комментариев нет:

Отправить комментарий